+31623582748 info@elefunds.nl

Projectmanagement, communicatie en marketing, events & design zonder zorgen

 

C-MOI projectmanagement & design

Datum: januari 2011 – december 2020

In 2011 ben ik, Anne Claire van der Lugt, als zelfstandige in de grafische wereld gestapt en bij puntNL in dienstverband aan de slag gegaan als online projectmanager voor goede doelen en stichtingen. Na 5 jaar besloot ik de stap te wagen om volledig zelfstandig aan de slag te gaan voor goede doelen, stichtingen en sociale ondernemingen. Ik had namelijk ontdekt dat bij goede doelen en stichtingen niet altijd de juiste expertise in huis is voor de realisatie van fondsenwervende evenementen en campagnes. Een stap waar ik nog geen dag spijt van heb gehad, want ik heb al voor ontzettend veel mooie organisaties mogen werken. Alleen soms moet je iets loslaten om verder te kunnen groeien en na 10 jaar is het tijd voor verandering. C-MOI gaat per 1 januari 2021 fuseren met ElefundsAls Elefunds inspireren en verbinden wij mensen om hen in beweging te brengen om anderen te helpen en zo samen de wereld een stuk mooier te maken.

Tijdens mijn jaren die ik onder de vleugels van C-MOI heb mogen werken ben ik werkzaam geweest voor onder andere Wandelen voor Water in opdracht van Amref Flying Docters, Simavi en ZOAGoois Natuurreservaat in opdracht van WWAVDediconSail2FightHartstichting, CliniClownsSOS KinderdorpenKWF KankerbestrijdingRode KruisBlue CircleIdtVNiehe MediapuntNL2MLMediaLab en Swink webservices.

   

  Responsive website puntNL

  Wat zegt opdrachtgevers over C-MOI?

  Anne Claire is er zo één: vaak gezocht, zelden gevonden: een projectmanager die echt zorgt voor funding en een strakke en heldere projectbesturing. Als organisatie heb je er geen omkijken naar: Anne Claire organiseert en regelt alles, schotelt je waar dat moet heldere beslissingen voor, waarschuwt op tijd voor klippen en obstructies om die vervolgens zelf te omzeilen. zij regelt de projectadministratie net zo makkelijk als de pratijk waar het allemaal gebeurt. En dat alles met een vrolijke en opgewekte blik en handelwijze. Een waarschuwing: je raakt verslaafd aan haar en wilt nooit meer een andere projectmanager!

  Edwin Meijerink

  Directeur, Dedicon

  Anne Claire werkte als projectleider aan de campagne Wandelen voor Water. Haar gedrevenheid, nieuwe ideeën en transparante manier van werken hebben deze campagne een enorme boost gegeven.

  Stijn Wopereis

  Head of fundraising & partnerships, Amref Flying Doctors

  Anne Claire is een brok daadkracht en dynamiek, met een ongelooflijk brede online kennis waardoor ze op veel verschillende projecten inzetbaar is. Ze heeft in korte tijd (!) enorm veel voor ons gedaan. Ze is strategisch sterk, maar kan ook onmiddellijk de vertaalslag maken naar de operatie. Ze is hands-on, resultaatgericht en neemt daarbij ook de tijd om collega’s op een hoger plan te brengen. Super mens om mee te werken!

  Saskia Divendal

  Teamleider Marketing & Communicatie, Rode Kruis

  Anne Claire is een zeer gedreven en resultaatgerichte fondsenwerver/online marketeer. Anne Claire is enthousiast, professioneel, ondernemend en werkt vanuit passie.

  De combinatie van kennis en vaardigheden die zij meebrengt maakt haar als online fondsenwerver al snel zeer waardevol voor de organisatie. Als je snel verandering en resultaat wilt zien dat ben je bij haar aan het goede adres. She gets the job done! Voor SOS Kinderdorpen heeft ze de sturing op SEO volledig opgezet en haar kennis overgedragen om dit binnen de organisatie te borgen. Daarnaast heeft ze vele fondsenwervende campagnes helpen opzetten en het gebruik van andere kanalen zoals SMS, actieplatform en petitietools bij SOS geïmplementeerd. Ook heeft ze als projectleider de basis neergezet voor de online werving strategie van SOS Kinderdorpen en heeft ze onderzoek gedaan en de briefing gemaakt voor de bouw onze nieuwe website.

  Sam Schiltmeijer

  Teammanager Acquisitie, SOS Kinderdorpen