+31623582748 info@elefunds.nl

Projectmanager PuntNL Digital Agency

puntNL is een no-nonsense internetbureau voor het realiseren en beheren van websites, apps, mailings, zoekmachine optimalisatie (SEO), actieplatformen en collectantensystemen in Drupal. Voor puntNL was ik vier jaar werkzaam als projectmanager waar ik voor alle klanten het aanspreekpunt was voor het aanvragen van offertes. Tevens was ik verantwoordelijk voor de realisatie van de online applicaties. Daarnaast gaf ik trainingen in CMS beheer, adviseerde ik op het gebied van SEO en stond ik altijd klaar voor eventuele beheer en support vragen.

Klanten voor wie ik heb mogen werken bij puntNL zijn o.a.:

Responsive website puntNL

Wat zegt puntNL over Elefunds?

Als je iemand los kunt laten op een online project dan is het Anne Claire. Ik heb mij nooit zorgen hoeven maken. Zij zorgt dat klanten precies weten wat er gaat gebeuren en wat er van hun wordt verwacht. Ze vertaalt online wensen naar technische oplossingen en weet opdrachten binnen deadlines op te leveren. Top!

Robin de Vries

Directeur, 2ML Group

Anne Claire heeft als onze online projectmanager ervoor gezorgd dat wij weer online zichtbaar zijn met alle bedrijven van de 2ML Group. Altijd nam zij initiatief en regelde alles tot in detail. Daarnaast heeft ze een positieve uitstraling naar het team en klanten. Ik kan haar van harte aanbevelen!

Daan Brenninkmeijer

Directeur, 2ML Group