+31623582748 info@elefunds.nl

Fietsen in de Zwitserse Alpen voor de draagbare kunstnier
‘Tour de Gruyères’ by Nierstichting

Totale opbrengst: n.n.b.
Aantal deelnemers: n.n.b.
Aantal donateurs: n.n.b.
Kilometer gefietst: n.b.b.
Datum: september 2021 (2020 uitgesteld i.v.m. corona)

De Tour de Gruyères start vanuit het middeleeuwse Gruyères om het gebied rondom Gruyères, het meer en de Zwitserse te ontdekken. Samen met oud-profwielrenner en ambassadeur van de Nierstichting Maarten Tjallingii rijden we de Tour de Gruyères. We fietsen rond het meer van Gruyère en door pittoreske dorpjes en worden ieder keer weer verrast door een ander prachtig uitzicht van de Alpen. Nadat we het meer rond zijn, overbrug je 664 hoogtemeters op de JaunPas. Daarna keren de deelnemers die de 97 kilometer fietsen terug en trappen de deelnemers van de 118 kilometer nog even door. Bij terugkomst in Gruyères staat er na de finish de beroemde kaasfondue voor je klaar.

Verantwoordelijkheden Elefunds

Voor het fondsenwervende evenement Tour de Gruyères schrijft Anne Claire de content voor en inrichting van het actieplatform van Kentaa voor de Nierstichting. Daarnaast adviseren wij de Nierstichting bij de werving van deelnemers en fondsenwerving en begeleiden wij de trainingsdagen. 

Wat doet de Nierstichting?

Gezonde nieren zijn van levensbelang. Een nierziekte beperkt je leven enorm. Daarom strijd de Nierstichting ook in 2020 elke dag voor het voorkomen van nierschade. Voor een kortere wachtlijst voor donornieren. Voor een draagbare kunstnier. Voor een betere behandeling en levenskwaliteit voor alle nierpatiënten. En voor de genezing van nierziekten. Want: je nieren zijn je leven.

Wil je meer weten over nierziektes of het werk van de Nierstichting? Bezoek dan hier de website van de Nierstichting.