+31623582748 info@elefunds.nl

Zet een stap dichterbij het genezen van nierziekten tijdens de ‘Nierdaagse’


‘Nierdaagse’ by Nierstichting

Totale opbrengst: € 62.247
Aantal deelnemers: NB
Aantal donateurs: NB
Kilometer gewandeld: NB
Datum: juni 2021

Stappen maken voor nierpatiënten
De Nierdaagse is hét wandelevenement van de Nierstichting. In de maand juni hebben we samen zoveel mogelijk stappen gezet voor nierpatiënten. Dit jaar hebben we gezamenlijk 41.876.923 stappen gezet en hebben we € 62.247,- opgehaald voor onderzoek naar de genezing van nierziekten.

Wat doet de Nierstichting?

Gezonde nieren zijn van levensbelang. Een nierziekte beperkt je leven enorm. Daarom strijd de Nierstichting ook in in de komende jaren elke dag voor het voorkomen van nierschade. Voor een kortere wachtlijst voor donornieren. Voor een draagbare kunstnier. Voor een betere behandeling en levenskwaliteit voor alle nierpatiënten. En voor de genezing van nierziekten. Want: je nieren zijn je leven.

Wil je meer weten over nierziektes of het werk van de Nierstichting? Bezoek dan hier de website van de Nierstichting.

Wat zegt Nierstichting over Elefunds?

Elefunds, in de personen van Roderick en Anne-Claire, maken dingen voor elkaar. Geef ze een uitdaging en ze zetten er hun tanden in. Ze zijn creatief, meedenkend, meebewegend, vernieuwend en zeer resultaatgericht. Met passende tarieven en een hoog gehalte ‘pitbull’ zetten ze hun deskundigheid in op concept-ontwikkeling, event-realisatie en online aanjaging. No-nonsense, gewoon doen en hard werken om iets tot een succes te maken, dat typeert Elefunds.

Wouter Langeveld

Marketingmanager, Nierstichting