+31623582748 info@elefunds.nl

Wandel mee met de ‘Walk for Homs in Nijmegen


‘Walk for Homs’ by Elefunds

Totale opbrengst: € nb
Aantal deelnemers: nb
Aantal donateurs: nb

10 juni 2023 tweede editie Walk for Homs

Op zaterdag 10 juni 2023 zullen wij de N70 trail route in Berg en Dal bij Nijmegen lopen. Niet alleen omdat deze door Berg en Dal loopt en wij in ons leven bergen en dalen kennen, maar ook omdat mijn oom, pater Frans van der Lugt, in Nijmegen heeft gestudeerd aan het Berchmanianum. 

Uniek wandelen in het Rijk van Nijmegen

Op maar weinig plaatsen in Nederland tref je zo’n unieke wandelroute aan als de N70 route in het Rijk van Nijmegen. De N70 trail route loopt over 8 ‘bergen’ door de glooiende bossen van Berg en Dal en omgeving. Onderweg biedt het heuvelachtige landschap prachtige vergezichten over de polders, uiterwaarden en het rivierenlandschap van rivier de Waal en de Rijn. Ook het cultuurhistorische karakter van de N70 natuurwandelroute is uniek. Het ontstaan van de N70 route gaat terug naar 1970; het natuurbeschermingsjaar.

Afstand: 14,5 kilometer inclusief lunchplek

> Meer informatie over zaterdag 10 juni 2023
> Aanmelden kan tot en met 1 juni 2023

Wat doet de Elefunds?

Als Elefunds inspireren en verbinden wij mensen om hen in beweging te brengen om anderen te helpen. En creëren wij samen met jou de krachtigste fondsenwervende evenementen, acties, campagnes en projecten om zo samen de wereld een stuk mooier te maken.

Wat zeggen de bisschopen over Walk for Homs?

“Pater van der Lugt heeft geweldig werk gedaan in Homs, zowel voor christenen als moslims. De Walk for Homs wil mensen in deze geteisterde stad een hart onder de riem steken.”
Gerard de Korte

Bisschop , Het bisdom 's Hertogenbosch

“Het leven van pater Frans van der Lugt sj was gewijd aan het bij elkaar brengen van mensen, verbondenheid stichten en er zijn voor de zwaksten in de samen­le­ving. Waar haat groeide werden geloof en liefde in hem juist sterker. Daarom draag ik Walk of Homs een warm hart toe.” 
Johannes W.M. Hendriks

Bisschop , Het bisdom Haarlem-Amsterdam