+31623582748 info@elefunds.nl

Setting Sail, zeilen rond de wereld


Totale opbrengst: € 361.612,-

Als ode aan zijn vrouw Trudy heeft Luc deze wereldreis ondernomen met als missie om geld op te halen voor het VUmc CCA. De zeiltocht heeft op een maand na 2 jaar geduurd. Luc begon zijn 33.000 mijl lange zeilreis op 26 juli 2014 in Amsterdam. De zeilreis met zijn Beneteau 41′ genaamd Cardo, was een wens van zijn vrouw Trudy, die het zelf niet meer mocht meemaken omdat ze in 2011 overleed aan borstkanker. Op 25 juni 2016 voltooide hij zijn reis rondom de wereld. 

 

Er hebben in totaal 36 opstappers op verschillende trajecten meegevaren die allemaal minimaal 2.500 euro aan donaties ophaalde aan het VUmc CCA ten behoeve van onderzoek naar Therapie op maat voor kankerpatiënten. Elefunds heeft voor dit project de website ontwikkeld, een groot gedeelte van de wereld meegezeild en heeft een grote bijdrage geleverd aan de fondsenwerving van Setting Sail. 

Wil je meer weten over Setting Sail? Bezoek dan de website van dit project. 

Wat doet VUmc CCA?

Kanker is een ziekte die iedereen raakt. Eén op de drie Nederlanders krijgt ooit de diagnose kanker. In Amsterdam VUmc Cancer Center Amsterdam zetten we ons dag en nacht in voor onze patiënten die, vaak complexe, oncologische zorg nodig hebben. Ons academische centrum huist patiëntenzorg, onderzoek en opleiding onder één dak waardoor patiënten worden behandeld volgens de laatste inzichten.

Cancer Center Amsterdam biedt complexe oncologische zorg en is expert in zorg voor patiënten met kanker die ook andere aandoeningen hebben, zoals suikerziekte, hart- en vaatziekten, artrose of botontkalking. In ons academische centrum zijn alle specialismen vertegenwoordigd en 24/7 in huis.

Wil je meer weten over VUmc CCA? Bekijk dan nu de website. 

 

Onze kudde

'
'