+31623582748 info@elefunds.nl

De perlgrimstocht van Amsterdam naar ‘s-Hertogenbosch


‘Walk for Homs’ by Elefunds

Totale opbrengst: € 103.687
Aantal deelnemers: 96
Aantal donateurs: 1.439

Datum: zaterdag 5 april 2021 – zondag 10 april 2022

Als jongste nicht van pater Frans van der Lugt sj organiseert Anne Claire van 5 april tot en met 10 april 2022 de pelgrimstocht van Amsterdam naar ‘s-Hertogenbosch ter nagedachtenis van haar oom en voor de wederopbouw in Syrië.

Dankwoord
Graag wil ik iedereen bedanken die heeft meegewerkt aan het mogelijk maken van Walk for Homs. Toen ik het idee kreeg om de pelgrimstocht Walk for Homs te organiseren ter nagedachtenis aan Frans van der Lugt en voor de wederopbouw van zijn projecten en Syrië, had ik er nog niet bij stilgestaan hoeveel Frans voor veel mensen betekend heeft en nu nog betekent. Alle reacties, de openheid, de betrokkenheid en het enthousiasme waarmee iedereen heeft meegewerkt om Walk for Homs mogelijk te maken zijn overweldigend geweest. De mooie verhalen en anekdotes die over Frans naar boven kwamen zal ik voor altijd koesteren. Dit alles heeft mij Frans en de persoon die hij was beter leren kennen. Door hem en de mensen om hem heen heb ik mijn visie op de wereld mogen verruimen. Een grotere inspirator bestaat er voor mij en mogelijk vele andere mensen niet. Frans bedankt! 

Wat doet de Elefunds?

Als Elefunds inspireren en verbinden wij mensen om hen in beweging te brengen om anderen te helpen. En creëren wij samen met jou de krachtigste fondsenwervende evenementen, acties, campagnes en projecten om zo samen de wereld een stuk mooier te maken.

Wat zeggen de bisschopen over Walk for Homs?

“Pater van der Lugt heeft geweldig werk gedaan in Homs, zowel voor christenen als moslims. De Walk for Homs wil mensen in deze geteisterde stad een hart onder de riem steken.”
Gerard de Korte

Bisschop , Het bisdom 's Hertogenbosch

“Het leven van pater Frans van der Lugt sj was gewijd aan het bij elkaar brengen van mensen, verbondenheid stichten en er zijn voor de zwaksten in de samen­le­ving. Waar haat groeide werden geloof en liefde in hem juist sterker. Daarom draag ik Walk of Homs een warm hart toe.” 
Johannes W.M. Hendriks

Bisschop , Het bisdom Haarlem-Amsterdam