+31623582748 info@elefunds.nl

The Dutch 750

In uitvoering

Drie dagen lang met honderden sportievelingen 750 kilometer fietsen door het prachtige Gelderse landschap, samen voor een ander, dát is waar het bij The Dutch 750 om draait. Met elkaar een mooi bedrag bij elkaar trappen voor Make-A-Wish Nederland en Support Casper. Ieder team, bestaande uit 1 tot maximaal 6 personen, zamelt hiervoor een bedrag van minimaal 5.000,- euro in. Optioneel kan The Dutch 750 voor een derde goed doel (CBF erkend) naar keuze worden gereden. De sponsoropbrengst wordt recht evenredig onder de goede doelen verdeeld.

Elefunds verzorgt voor dit event de website met actieplatform en donatie flow. De website is op dit moment in ontwikkeling en zal medio eind januari online gaan.

Wat doet Make-A-Wish Nederland?

Make-A-Wish zet alles op alles om zo veel mogelijk kinderwensen te vervullen. Onderzoek toont namelijk aan dat het realiseren van een allerliefste wens jonge patiënten en hun omgeving weer hoop en kracht geeft, en blijvend impact heeft. Een wensvervulling ontstaat niet vanzelf. Het is een zorgvuldig geplande Wish Journey. Een bijzonder traject waar een grote groep mensen maanden mee bezig is en dat van A tot Z maatwerk is. En dat impact heeft vanaf het moment van kennismaken tot lang na de wensvervulling. Zo maakt Make-A-Wish met elkaar herinneringen die een leven lang mee gaan.

Wil je meer weten over Make-A-Wish Nederland? Bezoek dan de website. 

Wat doet Support Casper?

Stichting Overleven met Alvleesklierkanker is zeer gemotiveerd om nieuwe behandelmethoden te vinden die het leven van de alvleesklierkanker patiënten kunnen verbeteren en verlengen. De bestuursleden hebben bijna allemaal in hun directe omgeving meegemaakt wat het is om iemand aan deze ziekte te verliezen. Zij vinden dat onderzoekers en specialisten die hun nek durven uit te steken om tot nieuwe oplossingen te komen, onze steun verdienen. Zoals Prof. dr. Casper van Eijck en zijn team.

Wil je meer weten over Support Casper? Bezoek dan de website. 

Onze kudde

'
'