+31623582748 info@elefunds.nl

Word een superheld voor één dag tijdens de SuperHeroRun!

 ‘Superherorun’ by Elefunds

Totale opbrengst: n.n.b.
Aantal deelnemers: n.n.b.
Aantal donateurs: n.n.b.
Datum: juli en september 2020 (afgelast i.v.m. corona)

Binnenkort in Haarlemmermeer en Biddinghuizen is het jouw kans om voor één dag een echte superheld te zijn. Vind jij het leuk om samen met jouw sidekicks (familie, verzorgers en/of vrienden) heldendaden te verrichten tijdens een echte obstacle run? Doe dan mee met de speciale editie van Mud Masters, de SuperHeroRun!

Tijdens deze heldendag trotseer je samen het parcours vol spannende en uitdagende obstakels. Daarnaast zijn er verschillende activiteiten waarbij je echte superhelden kunt tegenkomen. 

Aan de SuperHeroRun mag iedereen meedoen die ouder is dan 6 jaar. Het is geen wedstrijd, maar een family obstacle run om samen als jullie favoriete superhelden te beleven. Daarnaast zamel je voor de SuperHeroRun, samen met je team, zoveel mogelijk geld in om kwetsbare kinderen (i.v.m. ziekte of armoede) in Nederland te helpen. 

Door het coronavirus weten wij niet wanneer de eerste editie van dit evenement zal plaatsvinden, maar houd de website van de SuperHeroRun in de gaten. Als we weer mogen haal dan maar snel je superhelden outfit uit de kast, want het wordt een onvergeteijke dag.  

Verantwoordelijkheden Elefunds

Dit evenement is een eigen initiatief van Elefunds waarbij Anne Claire en Roderick verantwoordelijk zijn voor het concept en alle werkzaamheden die er bij komen kijken.