+31623582748 info@elefunds.nl

Naar de top van de Mont Ventoux met de Installatiebranche


‘Klimmaten’ By Elefunds

Totale opbrengst: Nog niet bekend
Aantal deelnemers: Nog niet bekend
Aantal donateurs: Nog niet bekend
Datum: 20 – 24 september 2023

Elefunds organiseert al meer dan 10 jaar hét sportieve evenement van de installatiebranche in de Alpen. Klimmaten richt zich op verbinding binnen het netwerk van installatiebedrijven en fondsenwerving op basis van een sportieve challenge. Klimmaten staat open voor iedereen die werkzaam is of een link heeft met de installatiebranche, houdt van fietsen, hardlopen of wandelen en die zich samen met collega’s actief wil inzetten voor het goede doel. 

De goede doelen van Klimmaten

De goede doelen waarvoor wij gaan klimmen en sponsorgeld inzamelen zijn: 

  • Door Installatiebranche gekozen goede doel 

In overleg met de teamcaptains zal tijdens de aanmeldperiode een goed doel voor Klimmaten gekozen worden waar een deel van de opbrengsten uit donaties aan gedoneerd worden. 

  • Leontienhuis

In samenwerking met Leontien van Moorsel een bijdrage geven aan de verbouwplannen van de uitbreiding van het Leontienhuis. Hierdoor kunnen nog meer mensen in het Leontienhuis herstellen van een eetstoornis.

Voor meer informatie: Leontienhuis

  • Al Ard Syrië

In 2022 is Elefunds gestart om het centrum Al Ard nabij de stad Homs in Syrië weer op te bouwen. Hier worden jongeren met en zonder beperking opgevangen van verschillende achtergronden en culturen. De donatie aan dit centrum wordt gebruikt om de technische installaties voor elektriciteit, ventilatie en bijvoorbeeld verwarming aan te kunnen schaffen.

Voor meer informatie: Video van bezoek aan Project Al Ard

  • Sunday Foundation

In samenwerking met Sander de Kramer van de Sunday Foundation zullen we een technische school bouwen in Sierra Leone, waar hij Chief (burgemeester) is. Deze ‘Klimmaten’ school zal na oplevering één jaar ondersteund worden, zodat zij daarna een volledig financieel zelfstandig bestaan hebben.