+31623582748 info@elefunds.nl

Rennen in het donker om nierziekte te genezen tijdens de ‘Nacht van Bart’

 


‘Nacht van Bart’ by Nierstichting

 

Datum: 6 juni 2020 (uitgesteld i.v.m. corona)
De Nacht van Bart is een ludieke sponsorrun in het donker die start op het Media Park. Het parcours gaat vervolgens door tv-studio’s en enige Bart-gekkigheid zal niet ontbreken 😉 Onderweg kom je de teringtubbies tegen, langs de route staan DJ’s en we sluiten de avond af met optredens en muziek! Rond middernacht luiden we letterlijk samen de Nacht van Bart, en die van alle andere nierpatienten en Bikkels, in. Daar wil je toch bij zijn? 

 

Verantwoordelijkheden Elefunds

 

Roderick is bij de ‘Nacht van Bart’ is tot het uitstellen door corona verantwoordelijk geweest voor de voorbereiding vanuit de Nierstichting.

 

Wat doet de Nierstichting?

Gezonde nieren zijn van levensbelang. Een nierziekte beperkt je leven enorm. Daarom strijd de Nierstichting ook in 2020 elke dag voor het voorkomen van nierschade. Voor een kortere wachtlijst voor donornieren. Voor een draagbare kunstnier. Voor een betere behandeling en levenskwaliteit voor alle nierpatiënten. En voor de genezing van nierziekten. Want: je nieren zijn je leven.   

Wil je meer weten over nierziektes of het werk van de Nierstichting? Bezoek dan hier de website van de Nierstichting.

Wat zeg de Nierstichting over Elefunds?

Elefunds, in de personen van Roderick en Anne-Claire, maken dingen voor elkaar. Geef ze een uitdaging en ze zetten er hun tanden in. Ze zijn creatief, meedenkend, meebewegend, vernieuwend en zeer resultaatgericht. Met passende tarieven en een hoog gehalte ‘pitbull’ zetten ze hun deskundigheid in op concept-ontwikkeling, event-realisatie en online aanjaging. No-nonsense, gewoon doen en hard werken om iets tot een succes te maken, dat typeert Elefunds.

Wouter Langeveld

Marketingmanager, Nierstichting