+31623582748 info@elefunds.nl

Wenstafette, geeft de kracht van een wens door


Totale opbrengst: € 61.603,-

Op 2 oktober 2016 vond voor de eerste editie van de Wenstafette plaats voor Make-A-Wish Nederland. De estafetteloop waarbij kinderen van wie hun allerliefste wens is vervuld, geld ophalen om nog meer wensen te laten uitkomen van andere kinderen met een levensbedreigende ziekte.

Tijdens de Wenstafette, in de tuin van Kasteel Groeneveld in Baarn, is het de bedoeling dat zoveel mogelijk rondjes worden gelopen met of zonder rolstoel. Iedere team liet zich sponsoren voor iedere ronde om zo zoveel mogelijk geld op te halen.

Elefunds is als projectleider aan dit evenement verbonden geweest. Hierbij is samen met een team van Make-A-Wish gewerkt aan het organiseren van een prachtig event waarbij Elefunds ook de fondsenwervende website heeft ontwikkeld.

Wat doet Make-A-Wish Nederland?

Make-A-Wish zet alles op alles om zo veel mogelijk kinderwensen te vervullen. Onderzoek toont namelijk aan dat het realiseren van een allerliefste wens jonge patiënten en hun omgeving weer hoop en kracht geeft, en blijvend impact heeft. Een wensvervulling ontstaat niet vanzelf. Het is een zorgvuldig geplande Wish Journey. Een bijzonder traject waar een grote groep mensen maanden mee bezig is en dat van A tot Z maatwerk is. En dat impact heeft vanaf het moment van kennismaken tot lang na de wensvervulling. Zo maakt Make-A-Wish met elkaar herinneringen die een leven lang mee gaan.

Wil je meer weten over Make-A-Wish Nederland? Bezoek dan de website. 

Onze kudde

'
'