+31623582748 info@elefunds.nl

De Wenstafette, geeft de kracht van een wens door


‘Wenstafette’ by Make-A-Wish Nederland

Totale opbrengst: € 61.603,-
Aantal deelnemers: n.n.b.
Aantal donateurs: n.n.b.
Datum: 2 oktober 2016

Op 2 oktober 2016 vond voor de eerste editie van de Wenstafette plaats voor Make-A-Wish Nederland. Een uniek evenement, waarbij kinderen van wie hun allerliefste wens is vervuld, geld ophalen voor Make-A-Wish Nederland. Door mee te doen aan de Wenstafette geven zij bijna letterlijk hun wensstokje door aan andere kinderen met een levensbedreigende ziekte. De Wenstafette is dé estafetteloop waarbij voormalig wenskinderen in de tuin van Kasteel Groeneveld in Baarn zoveel mogelijk rondjes gaan rennen of ‘rolstoelen’. De deelnemers laten zich namelijk sponsoren, met als doel ‘de kracht van de wens’ door te geven aan zoveel mogelijk kinderen met een levensbedreigende ziekte.   

Verantwoordelijkheden Elefunds

Roderick is als projectleider bij dit evenement betrokken geweest. Hierbij heeft hij samen met een team van Make-A-Wish gewerkt aan het organiseren van dit prachtige evenement. Ook ontwikkelde hij vanuit Elefunds de fondsenwervende website.

Wat doet Make-A-Wish Nederland?

Make-A-Wish zet alles op alles om zo veel mogelijk kinderwensen te vervullen. Onderzoek toont namelijk aan dat het realiseren van een allerliefste wens jonge patiënten en hun omgeving weer hoop en kracht geeft, en blijvend impact heeft. Een wensvervulling ontstaat niet vanzelf. Het is een zorgvuldig geplande Wish Journey. Een bijzonder traject waar een grote groep mensen maanden mee bezig is en dat van A tot Z maatwerk is. En dat impact heeft vanaf het moment van kennismaken tot lang na de wensvervulling. Zo maakt Make-A-Wish met elkaar herinneringen die een leven lang mee gaan.

Wil je meer weten over Make-A-Wish Nederland? Bezoek dan hier de website van Make-A-Wish Nederland.