+31623582748 info@elefunds.nl

Wat onze opdrachtgevers & benificiënten over ons zeggen

Elefunds, in de personen van Roderick en Anne-Claire, maken dingen voor elkaar. Geef ze een uitdaging en ze zetten er hun tanden in. Ze zijn creatief, meedenkend, meebewegend, vernieuwend en zeer resultaatgericht. Met passende tarieven en een hoog gehalte ‘pitbull’ zetten ze hun deskundigheid in op concept-ontwikkeling, event-realisatie en online aanjaging. No-nonsense, gewoon doen en hard werken om iets tot een succes te maken, dat typeert Elefunds.

Wouter Langeveld

Marketingmanager, Nierstichting

Anne Claire is er zo één: vaak gezocht, zelden gevonden: een projectmanager die echt zorgt voor funding en een strakke en heldere projectbesturing. Als organisatie heb je er geen omkijken naar: Anne Claire organiseert en regelt alles, schotelt je waar dat moet heldere beslissingen voor, waarschuwt op tijd voor klippen en obstructies om die vervolgens zelf te omzeilen. zij regelt de projectadministratie net zo makkelijk als de pratijk waar het allemaal gebeurt. En dat alles met een vrolijke en opgewekte blik en handelwijze. Een waarschuwing: je raakt verslaafd aan haar en wilt nooit meer een andere projectmanager!

Edwin Meijerink

Directeur, Dedicon

Anne Claire werkte als projectleider aan de campagne Wandelen voor Water. Haar gedrevenheid, nieuwe ideeën en transparante manier van werken hebben deze campagne een enorme boost gegeven.

Stijn Wopereis

Head of fundraising & partnerships, Amref Flying Doctors

Anne Claire is een topper die weet wat ze wil en dat ook uitvoert. Ze is enthousiast, een doorpakker, en brengt structuur en overzicht. Ze zet liever een stap te veel dan te weinig, maar weet ook goed haar grenzen te bewaken. Ze bedenkt, creëert en voert uit, dus een aanwinst voor elke organisatie!

Danielle Lok-Meijer

Communicatiemanager, Goois Natuurreservaat

In de samenwerking tussen Kentaa en de Hartstichting heb ik Anne Claire leren kennen als een ware professional in het opzetten van een fundraising event. Het maakt voor Anne Claire niet uit welk platform of welke tool ze hiervoor moet gebruiken, ze haalt er het maximaal haalbare uit. Niet bang om te vragen en uitermate gedreven om de door haar gestelde doelen na te streven. Een welkome toevoeging in ieder project!

Geertjan Schotpoort

Account Support, Kentaa

Anne Claire is naast een gezellige collega vooral een hardwerkende en flexibele collega, die veel verstand heeft van het promoten van events. Ze heeft een hands on mentaliteit en is altijd positief gesteld. Ik vond het dan ook leuk om met haar samen de PR activiteiten voor de 11strandentocht te organiseren.

Vivianne van Hövell

Communicatieadviseur ambassadeurs & events, Hartstichting

Anne Claire is een zeer gedreven en resultaatgerichte fondsenwerver/online marketeer. Anne Claire is enthousiast, professioneel, ondernemend en werkt vanuit passie.

De combinatie van kennis en vaardigheden die zij meebrengt maakt haar als online fondsenwerver al snel zeer waardevol voor de organisatie. Als je snel verandering en resultaat wilt zien dat ben je bij haar aan het goede adres. She gets the job done! Voor SOS Kinderdorpen heeft ze de sturing op SEO volledig opgezet en haar kennis overgedragen om dit binnen de organisatie te borgen. Daarnaast heeft ze vele fondsenwervende campagnes helpen opzetten en het gebruik van andere kanalen zoals SMS, actieplatform en petitietools bij SOS geïmplementeerd. Ook heeft ze als projectleider de basis neergezet voor de online werving strategie van SOS Kinderdorpen en heeft ze onderzoek gedaan en de briefing gemaakt voor de bouw onze nieuwe website.

Sam Schiltmeijer

Teammanager Acquisitie, SOS Kinderdorpen

Anne Claire heeft als Product Owner ervoor gezorgd dat we binnen 2 sprints een goede eerste versie hebben kunnen neerzetten van de Rode Kruis Refugee Buddy. Door haar begrip van de verschillende mobile app development facetten, kennis van Agile Scrum, betrokkenheid bij het team en snelle besluitvaardigheid hebben we dit project binnen budget, volgens plan en naar volle tevredenheid van het Rode Kruis kunnen neerzetten. Ik zou zo weer een project met haar als Product Owner doen.

Sam Warnaars

Head of Innovation , aFrogleap

Met Anne Claire van der Lugt was het ontzettend prettig samenwerken! Haar uitstekend inzicht in mijn behoeftes, wensen en verwachtingen en haar adequate opvolging van mijn vragen en opmerkingen, hebben ervoor gezorgd dat ik trots ben op mijn prachtige website! Samenwerken met Anne Claire is absoluut aan te raden!

Peggy Carlier

Directrice Académie Mindful Teaching France, Mindfulminds

Als je iemand los kunt laten op een online project dan is het Anne Claire. Ik heb mij nooit zorgen hoeven maken. Zij zorgt dat klanten precies weten wat er gaat gebeuren en wat er van hun wordt verwacht. Ze vertaalt online wensen naar technische oplossingen en weet opdrachten binnen deadlines op te leveren. Top!

Robin de Vries

Directeur, 2ML Group