+31623582748 info@elefunds.nl

Interim Webmanagement

Voor het Rode Kruis heeft Elefunds zich ingezet als Interim Web Manager om de online projecten van deze noodhulp organisatie in goede banen te leiden. De volgende projecten vielen onder onze werkzaam- en verantwoordelijkheden:

 

Wat doet het Rode Kruis?

Hulp aan mensen in nood. Daar staat het Rode Kruis voor. Dichtbij, als je blaren loopt bij de Vierdaagse of als je je enkel verzwikt tijdens een hardloopwedstrijd. Als je je huis uit moet door een gaslek of als je in glas bent gaan staan bij een festival. Maar ook ver weg. Mensen die dierbaren zijn kwijtgeraakt toen ze op de vlucht sloegen voor geweld in hun dorp, of wiens huis is weggevaagd door een modderstroom. 

Wil je meer weten over het Rode Kruis? Ga naar de website van het Rode Kruis.

Claire is een brok daadkracht en dynamiek, met een ongelooflijk brede online kennis waardoor ze op veel verschillende projecten inzetbaar is. Ze heeft in korte tijd (!) enorm veel voor ons gedaan. Ze is strategisch sterk, maar kan ook onmiddellijk de vertaalslag maken naar de operatie. Ze is hands-on, resultaatgericht en neemt daarbij ook de tijd om collega’s op een hoger plan te brengen. Super mens om mee te werken!

Saskia Divendal

Teamleider Marketing & Communicatie, Rode Kruis

Onze kudde

'
'