+31623582748 info@elefunds.nl

Hier worden de kwaliteiten van mensen met autisme ingezet 

Projectmanagement ‘Swink, een buitengewoon internetbureau’

Datum: oktober 2015 – mei 2016

Samen met het team heeft Anne Claire de responsive website van Foundation for Auditing Research (FAR) gebouwd. De website voldoet aan alle SEO richtlijnen en wordt door middel van SEA door het team gepromoot. Door het autisme van het team hebben vooral ons kunnen focussen op de details en structuur van zowel de website als de samenwerking.

Bij dit bedrijf is het echt net als thuiskomen. Je kunt jezelf zijn, omdat er met respect met elkaar wordt omgegaan. De open en eerlijke sfeer zorgen ervoor dat je je thuis voelt en wanneer er feedback gegeven wordt dit enkel en alleen is bedoeld om elkaar te helpen. Je weet echt wat je aan iedereen hebt. Heel fijn om van dit bedrijf even deel uit te hebben mogen maken. 

 

Wat doet Swink?

Swink is een social enterprise (sociale onderneming) en een buitengewoon internetbureau dat de kwaliteiten van mensen met autisme en een afstand tot de arbeidsmarkt inzet voor haar diensten. Het team bestaat uit zowel mannen als vrouwen, waarvan de meeste autisme hebben en minimaal een HBO-denkniveau. Ze hebben zich bij ons ontwikkeld tot bijvoorbeeld contentspecialist, data-analist of SEO-specialist.

Swink werkt voor (middel)grote organisaties. Dit zijn bijvoorbeeld het Erasmus MC, Nyenrode en Gemeente Amsterdam.

Wil je meer weten over Swink? Bezoek dan hier de website van Swink.