+31623582748 info@elefunds.nl

Trap voor Trap door het stadion

Begeleiding fondsenwerving

Datum: 2021 en 2022

De tweede editie van Trap voor Trap op zondag 25 september was een groot succes. Met in het stralende, zonovergoten middelpunt onze kind-ambassadeurs werden de trappen van het AFAS Stadion door 365 deelnemers getrotseerd. Onze dank gaat uit naar alle deelnemers en hun donateurs, vrijwilligers, publiek en partners die samen met en onder aanstekelijke aanmoediging van onze ambassadeur Ron Vlaar en hét gezicht van Trap voor Trap Sam Beukema €78.467,- bij elkaar hebben gelopen. Het was een geweldige dag. 

Trap voor Trap

Spieren voor Spieren organiseert Trap voor Trap op zaterdag 6 november in het AFAS stadion en op 21 november in het Philips stadion. Tijdens dit evenement een evenement kunnen deelnemers zelf ervaren wat een mentale en fysieke kracht het kost om stap voor stap, of beter gezegd Trap voor Trap, succes te boeken.

Wat doet de Spieren voor Spieren?

In Nederland hebben ongeveer 20.000 kinderen een spierziekte. Dat is meer dan een voor de helft gevuld Philips Stadion. Voor deze kinderen is het niet vanzelfsprekend dat al hun spieren goed functioneren. De impact van een spierziekte op een kind, het gezin en de omgeving is enorm. En toch zijn het juist de kinderen die optimistisch blijven. Voor deze kinderen is het hebben van een spierziekte te vergelijken met topsport. Ze moeten mentaal ongelofelijk sterk zijn en alle kansen pakken om beter te worden. Elke dag weer.