+31623582748 info@elefunds.nl

Sponsorrun in de geest van Bart de Graaff


‘Dag van Bart’ by Nierstichting

Totale opbrengst: € nb
Aantal deelnemers: nb
Aantal donateurs: nb
Kilometer gerend: nb
Datum: zaterdag 5 juni 2021

Hou je van hardlopen? Doe dan ook mee aan de Dag van Bart op zaterdag 5 juni, en draag zo bij aan de genezing van nierziekten. Iedereen kan meedoen aan deze ludieke sponsorrun in de geest van Bart de Graaff, want de route en afstand kies je zelf. ’s Ochtends bellen wij je wakker en zorgen we voor een gezamenlijk start via een live verbinding. Ook krijg je een startpakket, een playlist met muziek en ‘Bart grappen’ voor onderweg. Zo wordt hardlopen nog leuker. Ren je mee? We starten om 08.00u.

Verantwoordelijkheden Elefunds

Voor het fondsenwervende evenement de Dag van Bart zijn Anne Claire en Roderick in samenwerking met de Nierstichting verantwoordelijk voor:

  • het projectmanagement;
  • het ontwikkelen van het concept;
  • de realisatie van alle nodige content;
  • de ontwikkeling en het beheer van het actieplatform;
  • de werving van en communicatie met deelnemers;
  • de activatie van deelnemers voor de sponsorwerving;
  • de ontwikkeling van het startpakket, livestream, playlist;
  • de benadering en interviews met de pers.

Wat doet de Nierstichting?

Gezonde nieren zijn van levensbelang. Een nierziekte beperkt je leven enorm. Daarom strijd de Nierstichting ook in 2020 elke dag voor het voorkomen van nierschade. Voor een kortere wachtlijst voor donornieren. Voor een draagbare kunstnier. Voor een betere behandeling en levenskwaliteit voor alle nierpatiënten. En voor de genezing van nierziekten. Want: je nieren zijn je leven.   

Wil je meer weten over nierziektes of het werk van de Nierstichting? Bezoek dan hier de website van de Nierstichting.

 

Wat doet de Bart de Graaff Foundation?

De Bart de Graaff Foundation is opgericht als eerbetoon en ter nagedachtenis aan haar naamgever Bart de Graaff.  Bart was een echte doorzetter; hij had een nierziekte maar wist met de ondersteuning van familie en vrienden een succesvolle carrière als programmamaker op te bouwen en werd later ook  voorzitter van zijn eigen publieke omroep BNN. Bart had de bijnaam ‘Bikkel’. Het doel van de BGF is dan ook  het ondersteunen van jonge ondernemers met een levensbepalende lichamelijke beperking of chronische ziekte.  

Wil je meer weten over het werk van de Bart de Graaff Foundation? Bezoek dan hier de website van de Bart de Graaff Foundation.

Wat zegt Nierstichting over Elefunds?

Elefunds, in de personen van Roderick en Anne-Claire, maken dingen voor elkaar. Geef ze een uitdaging en ze zetten er hun tanden in. Ze zijn creatief, meedenkend, meebewegend, vernieuwend en zeer resultaatgericht. Met passende tarieven en een hoog gehalte ‘pitbull’ zetten ze hun deskundigheid in op concept-ontwikkeling, event-realisatie en online aanjaging. No-nonsense, gewoon doen en hard werken om iets tot een succes te maken, dat typeert Elefunds.

Wouter Langeveld

Marketingmanager, Nierstichting