+31623582748 info@elefunds.nl

Bijdragen aan een betere huisvesting voor de allerarmsten


Relatiemanager ‘Homeplan’
 

Datum: 2016 – 2017 

Roderick heeft voor Homeplan werkzaamheden verricht als relatiemanager en hebben we ons ingezet voor de fondsenwerving. Daarnaast heeft Homeplan een bedrag van 90.000 euro ontvangen uit de donaties het de edities 2016 en 2017 van Alpentocht.

Projectbeschrijving

Samen met haar lokale partner Southern African Catholic Bischop’s Conference (SACBC) heeft de organisatie 10 huizen gebouwd in Pomeroy, 11 huizen in Maria Ratschitz en 10 huizen in Swaziland voor kwetsbare (kind)gezinnen waaronder veel weeskinderen en kinderen met hiv-aids. De bijdrage van Elefunds is gebruikt voor de financiering van de bouw van in totaal 19 huizen in Pomeroy, Maria Ratschitz en Swaziland.

Eindrapportage

Ben je benieuwd naar de details van dit project? Lees hier dan de volledige rapportage die Homeplan heeft toegestuurd aan Elefunds. Hierin wordt precies aangegeven waar de gelden aan besteedt zijn.

 

Wat doet de Homeplan?

HomePlan is in 1997 opgericht om de allerarmsten van een degelijk huis te voorzien. Wij geloven dat elk mens in de wereld recht heeft op een veilig onderkomen. Een huis om een thuis te creëren en daarmee een toekomst op te kunnen bouwen. 

Wil je meer weten over het werk van de Homeplan? Bezoek dan hier de website van Homeplan.