+31623582748 info@elefunds.nl

Alpentocht by Elefunds

 

Totale opbrengst: € 810.000,-

Van 2013 tot en met 2017 heeft Elefunds zelfstandig Alpentocht georganiseerd. In het eerste jaar deden gingen 35 deelnemers mee met Alpentocht en dat groeide uit tot 475 wandelaars, hardlopers en fietsers in 2017. Alle deelnemers en vrijwilligers kijken nog steeds terug naar een geweldig weekend en dat is naast onze inzet voor het goede doel waar we het voor doen.

Eén van de speerpunten van Alpentocht is om de kosten van deelname en het op te halen bedrag zo laag mogelijk te houden (minimaal € 250,-) zodat de drempel om deel te nemen laag is. Onze filosofie is namelijk dat het enthousiasme hierdoor wordt verhoogd en daardoor de bereidheid van de mensen om donaties te werven wordt verhoogd. Door de keuze van verschillende goede doelen heeft iedereen een doel waar hij of zij voor heeft kunnen fietsen. Met deze filosofie hebben ruim 1500 deelnemers meegedaan aan Alpentocht in 5 jaar tijd. 

De goede doelen die via Alpentocht by Elefunds een donatie hebben mogen ontvangen zijn; Make-A-Wish Nederland, CliniClowns, KiKa, Homeplan, Olivia Hendrikx Research Fund, Fight cancer, ALS, Hospice Ede, NFVN, SKOV, Ziekenhuis Gelderse Vallei, VuMC Cancer Center Amsterdam, Ronald Mc Donald Kinderfonds Nederland, Thomas en zijn vrienden en Foundation Dental Help The Gambia.

Wil je meer weten over Alpentocht? Bezoek dan nu de website van dit evenement.

Donaties aan Alpentocht zijn gegaan naar: