+31623582748 info@elefunds.nl

Alpentocht by CliniClowns


Totale opbrengst: €247.685,-

In 2018 heeft CliniClowns Alpentocht overgenomen om de continuïteit en de groei van het event te kunnen waarborgen. Met 372 deelnemers hebben we in het eerste jaar een prachtig evenement neergezet. De eindstand van de donaties is uitgekomen op €247.685,-. Met dit bedrag kunnen enorm veel kinderen en ouderen met dementie een bezoek krijgen van de CliniClowns, want een beetje verbeelding doet wonderen.

Komende edities zal Elefunds verbonden blijven aan het event. Elefunds neemt hierbij de zorg voor de werving van deelnemers op zich en zal de deelnemers begeleiden bij het werven van de donaties.

In 2019 zal Alpentocht de Col du Galibier gaan beklimmen en kunnen er maximaal 750 deelnemers deelnemen aan het event. Kijk voor meer informatie op de website van Alpentocht.

Wat doet CliniClowns?

Vanuit het oprechte contact en de verbeeldingskracht van de CliniClown zorgen we voor veerkracht en verlichting bij zieke en gehandicapte kinderen én mensen met dementie. Zo leveren wij onze bijdrage binnen de zorg en dragen we op een positieve manier bij aan het welzijn van mensen in een kwetsbare situatie. Meer weten over CliniClowns? Ga naar de website van CliniClowns.

Onze kudde

'
'