+31623582748 info@elefunds.nl

Ieder kind verdient een glimlach


‘Alpentocht’ by Elefunds & CliniClowns

Datum: augustus 2017 – oktober 2019

Op 3 november 2016 kwam ik Roderick tegen en hij vertelde mij over zijn evenement ‘Alpentocht’. Ik was direct enthousiast en boekte mijn ticket naar Frankrijk om het jaar daarop te komen helpen als vrijwilliger tijdens de ‘Alpentocht‘ in 2017 bij de Mont Ventoux. Samen met Marieke, een andere vriendin van Roderick, bezorgde wij 450 deelnemers en beneficianten een geweldig weekend. Een weekend dat voor mij naar meer smaakte, dus ook in 2018 was ik uiteraard weer van de partij. Dat jaar fietsen de deelnemers samen met mij de Mont Ventoux omhoog voor de CliniClowns. Het jaar daarop besloot ik de Coll du Galiber op te lopen om ook dat te ervaren. 

Verantwoordelijkheden Elefunds

Vanuit mijn ervaring bij goede doelen heb ik voor, tijdens en na de edities de Alpentocht vrijwillig en als grafisch ontwerper ondersteund met de volgende werkzaamheden:

  • Grafische vormgeving en begeleiden drukwerk
  • Begeleiden deelnemers tijdens het evenement
  • Productie van het evenement
  • Adviseren op het gebied van fondsenwerving, marketing en communicatie

Wat doet CliniClowns?

Vanuit het oprechte contact en de verbeeldingskracht van de CliniClowns zorgen we voor veerkracht en verlichting bij zieke en gehandicapte kinderen én mensen met dementie. Zo leveren wij onze bijdrage binnen de zorg en dragen we op een positieve manier bij aan het welzijn van mensen in een kwetsbare situatie.

Wil je meer weten over CliniClowns? Bezoek dan hier de website van CliniClowns.