Volg ons

Alpentocht krijgt 2 edities in 2017

Elefunds / Fondswerving  / Alpentocht krijgt 2 edities in 2017

Alpentocht krijgt 2 edities in 2017

Alpentocht krijgt in 2017 twee edities. Zoals gebruikelijk kan iedereen zich vrij inschrijven voor de beklimming van de Mont Ventoux. Een tweede editie wordt georganiseerd voor de installatiebranche. Bedrijven die aan deze editie meedoen hebben aan de basis gestaan van wat Alpentocht nu is geworden.

''The power of social media is it forces necessary change.''

Houd je van fietsen, wandelen of hardlopen? En wil je graag jouw steentje bijdragen aan een goed doel? Dan is de Alpentocht iets voor jou! In september 2017 beklimmen sportievelingen weer de Mont Ventoux in Frankrijk en de Tiefenbachgletscher in Oostenrijk. Een weekend lang zwoegen en zweten, terwijl iedereen hetzelfde doel voor ogen heeft: Samen strijden voor fantastische goede doelen.

De goede doelen
Het geld dat wordt opgehaald met dit bijzondere evenement wordt aankomend jaar besteedt aan Cliniclowns, de huizen van HomePlan en Fight Cancer. Kijk bij onze goede doelen voor meer informatie.
Inschrijfkosten en sponsorbedrag
Dankzij onze trouwe sponsors kunnen wij de inschrijfkosten zo laag mogelijk houden. Naast de inschrijfkosten van € 242,-, vragen wij aan elke deelnemer om persoonlijk een sponsorbedrag van minimaal € 250,- op te halen. Alle donaties die via de deelnemers binnenkomen en alle sponsorbedragen worden voor de volle 100% besteed aan het goede doel. Wij hopen dat eind september 2017 de teller weer op een prachtig bedrag staat! Helpen jullie mee? Doneer ook aan een van de deelnemers!

No Comments
Post a Comment